De angst van de wijze (Dutch Edition) by Patrick Rothfuss,Lia Belt

By Patrick Rothfuss,Lia Belt

`Er zijn drie dingen die alle wijze mannen vrezen: typhoon op zee, een maanloze nacht, en de woede van een heer. Een escalerende machtsstrijd met een machtige edelman dwingt Kvothe, de held uit De naam van de wind, om de Universiteit te verlaten en zijn geluk elders te beproeven. Zwervend, berooid en alleen reist hij naar Vintas, waar hij algauw verstrikt raakt in de politieke intriges van het koningshuis. Terwijl hij machtige vrienden probeert te maken, ontdekt Kvothe een plan voor een aanslag. En ook ontmoet hij Felurian, de onweerstaanbare rate die met haar betovering al menig guy in het ongeluk heeft gestort. Door haar leert Kvothe veel over de aard en de magische aantrekkingskracht van vrouwen. In De angst van de wijze zet Kvothe zijn eerste stapjes op het pad naar heldendom en leert hij hoe moeilijk het leven kan zijn als je een levende legende dreigt te worden.

Show description

Read Online or Download De angst van de wijze (Dutch Edition) PDF

Best contemporary fantasy books

Heroes and Angels

Set in a sci-fi/fantasy heritage, Heroes And Angels tells the tale approximately Dorman Tapson, an astrophysicist whose studies of the supernatural swap the realm forever.

Avery (The Chronicles of Kaya)

'Prepare to have your middle and soul and mind's eye invaded. ' Isobelle Carmody'Beautifully written and grippingly informed. ' Sophie MassonThe humans of Kaya die in pairs. whilst one lover dies, the opposite does too. So it's been for millions of years - until eventually Ava. For even if her bondmate, Avery, has been murdered and Ava's soul has been torn in , she is the one person who has ever been powerful adequate to hold to existence.

De angst van de wijze (Dutch Edition)

`Er zijn drie dingen die alle wijze mannen vrezen: typhoon op zee, een maanloze nacht, en de woede van een heer. Een escalerende machtsstrijd met een machtige edelman dwingt Kvothe, de held uit De naam van de wind, om de Universiteit te verlaten en zijn geluk elders te beproeven. Zwervend, berooid en alleen reist hij naar Vintas, waar hij algauw verstrikt raakt in de politieke intriges van het koningshuis.

Tarmynd Alexander and the Prince of Lanterns

Unwilling to enable Tarmynd burst off to school in peace, his mother takes him and his siblings on one final relatives holiday. whereas exploring Berryman's Cave Tarmynd stumbles upon a mysterious stone. however the stone is greater than only a fortunate keepsake; it Tarmynd's key to an old institution for magic often called the home of Lanterns.

Extra info for De angst van de wijze (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.27 of 5 – based on 29 votes